Skip to main content

Orthodontist
Leiderdorp

Iedereen is welkom in onze orthodontiepraktijk. Wij zijn gespecialiseerd in orthodontie voor zowel volwassenen als kinderen en bieden verschillende soorten beugels aan. Heeft u of uw kind een beugel nodig? Neem dan contact op met onze kliniek.

INSCHRIJVEN

Waarom een orthodontische behandeling?

Heeft uw kind een beugel nodig of twijfelt u zelf over het nemen van een beugel en wilt u weten wat de mogelijkheden voor orthodontie bij volwassenen of kinderen zijn? Welke soorten beugels er zijn en wat onze orthodontiepraktijk voor u kan betekenen? Lees dan snel verder.

Voordelen beugel

Er zitten meerdere voordelen aan het rechttrekken van de tanden. Zo kan een orthodontiebehandeling een overbeet of onderbeet corrigeren, tandslijtage en kaakproblemen voorkomen. Een andere reden is om de tanden weer mooi dicht bij elkaar te brengen. Naast dat dit er een stuk mooier uitziet zorgt het er ook voor dat ruimtes die ontstaan zijn tussen de tanden gedicht worden. In deze ruimtes kan tandplak en tandsteen zich gemakkelijk verzamelen, terwijl u er niet goed bij kunt om het schoon te maken. Als deze gaten gedicht worden zal dit tandvleesaandoeningen voorkomen. Het laatste voordeel is natuurlijk het cosmetische aspect. Een rechte gebit zorgt ervoor dat u vol zelfvertrouwen durft te glimlachen en dat straalt van u af!

Soorten beugels

Beugels komen in verschillende vormen en maten. Wat voor soort beugel u nodig hebt is afhankelijk van de stand van uw gebit en uw eigen voorkeur. Bij Mondzorgkliniek Leiderdorp kunt u terecht voor:

  • Slotjesbeugel
  • Uitneembare beugel
  • Onzichtbare beugel
  • Invisalign
  • Retentiebeugel

Deskundigheid en kwaliteit voorop

Kwaliteit staat hoog in het vaandel in onze kliniek en we hechten veel waarden aan de continue verbetering van onze dienstverlening. Onze kliniek voldoet aan alle kwaliteitsnormen die worden gesteld aan een orthodontistenpraktijk. Onze vriendelijke en vakkundige specialisten beschikken altijd over de kennis en kunde van de laatste ontwikkelingen binnen de orthodontie.

“Onze bekwame en vriendelijke specialisten maken gebruik van de nieuwste technieken en de beste materialen om u een mooi recht gebit en een stralende lach te bezorgen. En dat ziet u terug in de spiegel én in uw zelfvertrouwen!”

Schrijf u in voor een
eerste consult

Benieuwd geworden naar wat Mondzorgkliniek Leiderdorp voor u kan betekenen? Schrijf u in voor een eerste consult. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak in te plannen. Ook wanneer u niet zeker weet of u een beugel nodig hebt kunt u een afspraak maken. Tijdens dit eerste consult worden uw wensen besproken, uw gebit onderzocht en wordt samen gekeken naar wat de beste oplossing voor uw gebit is.

JA, IK WIL ME INSCHRIJVEN