Skip to main content

Tandarts
Leiderdorp

Op zoek naar een tandarts in Leiderdorp? Mondzorgkliniek Leiderdorp is dé tandarts van Leiderdorp. Door gebruik te maken van de modernste behandelmethodes zorgt Mondzorgkliniek Leiderdorp samen met u voor een gebit waarmee u durft te stralen.

INSCHRIJVEN

Tandartsbehandelingen

U kunt bij ons terecht voor meerdere behandelingen. Mondzorgkliniek Leiderdorp biedt
onder andere de volgende behandelingen aan:

  • Periodieke controle
  • Vullingen
  • Wortelkanaalbehandeling
  • Tanden bleken
Tandartsbehandelingen

Een periodieke controle is een onderzoek naar de gezondheid van uw gebit. Bij voorkeur wordt deze eenmaal per halfjaar uitgevoerd, zodat problemen op tijd kunnen worden gesignaleerd. Bij de controle kunnen röntgenfoto’s worden gemaakt om de staat van het gebit te onderzoeken.

Vullingen

Een vulling wordt geplaatst indien u last heeft van gaatjes. De tandarts boort een stukje van de tand of kies weg en verwijdert hierbij het geïnfecteerde weefsel. Vervolgens wordt de tand gevuld met vullingen zodat de bacteriën de tand met rust laten.

Wortelkanaalbehandeling

Een wortelkanaalbehandeling wordt uitgevoerd bij een ontsteking in het wortelkanaal of het kaakbot rondom het wortelpunt van een tand of kies. De behandeling wordt meestal onder verdoving uitgevoerd.

Tanden bleken

Het gebit is een belangrijk onderdeel van uw uitstraling. Naarmate een mens ouder wordt verkleuren de tanden en worden deze minder wit. Door uw tanden te bleken krijgt u uw stralende, witte glimlach weer terug op uw gezicht.

Gezond en stralend gebit

Het streven van de specialisten van Mondzorgkliniek Leiderdorp is dat iedereen met een gezond en stralend gebit de deur weer uitloopt. Wij combineren de nieuwste behandeltechnieken met persoonlijke aandacht en werken samen met u naar een stralend, maar vooral ook gezond gebit. Schrijf u direct in voor een eerste consult.

Angst tandarts Leiderdorp

Last van angst voor de tandarts? Geen zorgen, onze specialisten hebben zich gespecialiseerd in omgaan met angst. Door u op uw gemak te stellen zorgen de specialisten van Mondzorgkliniek Leiderdorp ervoor dat u weer met plezier naar de tandarts kunt gaan. Indien u angst hebt voor de tandarts kunt u altijd van te voren contact opnemen zodat onze tandarts in Leiderdorp hier rekening mee kan houden en u extra begeleiding biedt.

Gecertificeerd personeel

Bij Mondzorgkliniek Leiderdorp hebben we vriendelijk, bekwaam en vakkundig personeel dat voor u klaar staat. Onze specialisten stellen in samenwerking met u een passend behandeltraject op. Mondzorgkliniek Leiderdorp voldoet aan alle kwaliteitsnormen die worden gesteld aan een tandartsenpraktijk.

Schrijf u in voor een
eerste consult

Wilt u ook een gezond en stralend gebit? Schrijf u dan direct in voor een eerste consult. Op werkdagen nemen wij binnen 24 uur contact met u op om een afspraak voor het eerste consult in te plannen. Tijdens dit eerste consult worden uw wensen besproken, uw gebit onderzocht en wordt samen gekeken naar de beste behandeling voor uw gebit.

JA, IK WIL ME INSCHRIJVEN