Skip to main content

Tarieven

De tarieven voor onze behandelingen zijn gebaseerd op de richtlijnen van de overheid. Uiteraard geven we u graag van te voren een inschatting van de te verwachten kosten.

KNMT tarieven
Tarieven tand techniek

De tandartstarieven in Nederland worden jaarlijks vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Hierdoor zijn alle tandartsbehandelingen binnen Nederland gelijkgesteld. Ook wij passen onze tarieven jaarlijks aan de door de Nederlandse Zorgautoriteit vastgestelde tarieven. Deze tarieven worden jaarlijks per 1 januari herzien en of bijgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Voor de volledige lijst van alle kosten verwijzen wij u door naar de website van de Nederlandse Zorgautoriteit.

Vergoedingen

Benieuwd of uw zorgverzekering de behandeling vergoed? Dat kunnen wij voor u uitzoeken! Middels een gemakkelijk overzicht kunnen onze specialisten vaststellen welkebehandelingen voor u vergoed worden. Bij een aanvullende verzekering worden zowel tandarts als mondhygiënist behandelingen vergoed. Kinderen en jongeren onder de 18 jaar krijgen de mondzorg behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering.

Betalingen

Er is bij ons de gelegenheid direct uw behandelingen af te rekenen. U kunt bij ons pinnen. Wij accepteren echter geen Creditcards/visacards of contant geld. Wanneer u gebruik maakt van de mogelijkheid om direct af te rekenen ontvangt u direct een nota. De niet directe afgerekende nota’s worden voor onze praktijk afgehandeld door Netpoint Factoring.

De facturering wordt bij ons in de praktijk verzorgd door Netpoint Factoring. Netpoint Factoring dient uw nota in bij uw verzekeraar. Nagenoeg alle verzekeraars werken daaraan mee. Vervolgens ontvangt u een nota van Netpoint Factoring over het (rest)bedrag wat eventueel niet door de verzekeraar wordt vergoed. Bent u benieuwd naar uw nota? U kunt uw eigen nota en gegevens bekijken op de website van Netpoint Factoring.

Direct inschrijven als patiënt?

Alle patiënten zijn welkom, wij hebben op dit moment ruimte voor nieuwe aanmeldingen.

JA, IK WIL ME INSCHRIJVEN