Skip to main content

Tanden bleken
Leiderdorp

Laat uw tanden bleken door onze specialisten in Leiderdorp en glimlach breeduit en vol zelfvertrouwen de wereld toe.

INSCHRIJVEN

Het gebit is een belangrijk onderdeel van uw uitstraling. Naarmate een mens ouder wordt verkleuren de tanden en worden deze minder wit. Onze leefgewoonten hebben hier invloed op; het drinken van koffie, veel kleurstoffen eten en roken zijn enkele voorbeelden. Door uw tanden te bleken in Leiderdorp krijgt u uw stralende, witte glimlach weer terug op uw gezicht.

Hoe werkt tanden bleken?

Niet elk gebit is geschikt voor een tandenbleekbehandeling. Daarom wordt van te voren altijd eerst een analyse gemaakt van het gebit. Indien het gebit geschikt is, wordt het gereinigd. Dit is noodzakelijk voor een optimaal effect. Na de reiniging begint de bleekbehandeling waarin uw tandvlees wordt afgeschermd. Tandvlees afgeschermd? Dan wordt bleekgel aangebracht op de tanden en wordt uw gebit bestraald met een lamp. Vervolgens wordt de bleekgel verwijdert en wordt het proces herhaald, totdat uw tanden stralen wit zijn.

Hoe lang duurt een behandeling?

Indien u een behandeling bij Mondzorgkliniek Leiderdorp laat uitvoeren duurt de behandeling ongeveer twintig minuten tot anderhalf uur. Hoe lang het precies duurt is afhankelijk van het gebit. Na twee uur zie u het eindresultaat van de behandeling meestal al terug.

Is elk gebit geschikt om te bleken?

Nee, niet elk gebit is geschikt voor een bleekbehandeling. Zo kleuren kronen, bruggen, facings en vullingen niet mee. Van te voren zal de tandarts in Leiderdorp uw gebit onderzoeken en bekijken of uw gebit in aanmerking komt voor een bleekbehandeling. Aan de hand hiervan wordt een advies gegeven wat de beste optie voor uw gebit is.

Doet tanden bleken pijn?

Het tanden bleken zelf doet geen pijn. Wel kan het zo zijn dat na de behandeling de eerste 24 uur iets gevoeliger is dan anders. Indien u na 24 uur nog pijn ervaart kunt u het best contact opnemen.

Hoe lang blijven tanden wit na het bleken?

Hoe lang uw tanden wit blijven na een behandeling verschilt per gebit. Wel kunnen de leefgewoontes van een persoon hier invloed op hebben. Wanneer u bijvoorbeeld rookt, veel kleurstoffen eet of veel koffie drinkt, kan het zijn dat de tanden weer sneller verkleuren.

Gecertificeerd personeel

Bij Mondzorgkliniek Leiderdorp hebben we vriendelijk, bekwaam en vakkundig personeel dat voor u klaar staat. Onze specialisten stellen in samenwerking met u een passend behandeltraject op. Mondzorgkliniek Leiderdorp voldoet aan alle kwaliteitsnormen die worden gesteld aan een tandartsenpraktijk.

Schrijf u in voor
stralend witte tanden

Bij Mondzorgkliniek Leiderdorp wordt een volledige tanden bleken behandeling aangeboden. De specialisten van Mondzorgkliniek Leiderdorp zorgen dat u weer over een stralende glimlach beschikt. Schrijf u direct in voor een consult. Op werkdagen wordt binnen 24 uur een afspraak voor u ingepland.

JA, IK WIL ME INSCHRIJVEN